Boris Bedeker k Vašim službám

Hovorí Vám niečo meno Boris Bedeker? Možno nie. Túto dotyčnú osobu asi nepoznáte. Lenže o osobu sa nejedná. Boris Bedeker nie je osoba, človek, homo sapiens. Boris Bedeker je chatbot, ktorý je pripravený k Vašim službám. Vznikol na Slovensku a to vďaka Slovenskej poisťovni Alianz, v ktorej slúži ako elektronický zamestnanec. Tým pádom slúži i klientom, ktorí sú u nich poistení.
S Borisom sa môžete kontaktovať pomocou sociálnej siete Facebook Messenger. Aj napriek tomu, že sa jedná o robota, dokáže pri vybavovaní poistky vyvolať pocit „ľudskejšieho“ prístupu. Pri kontaktovaní dokáže s nami komunikovať, dokonca ako priateľ na Facebooku. Pokiaľ však na klábosenie nemáme náladu a potrebujeme sa venovať konkrétnej veci, Boris zmení svoj program a začne s nami komunikovať formou spoľahlivého poisťovacieho agenta. Zmení sa na užitočného pracovníka, ktorý Vám pomôže s poistením do celej Európy aj Turecka. Pomocou spomenutej služby Facebook Messenger Vám zašle výber dvoch balíkov poistenia, ktoré zahŕňa liečebné náklady. Tieto náklady istia i ošetrenie zubárom, či prevoz a ubytovanie z dôvodu hospitalizovania.
mobilní telefon
Na poistenie stačí, aby sme s Borisom Bedekrom začali neformálny rozhovor, počas ktorého mu poskytne potrebné údaje. Ak máme v niečom pochybnosti a nejasno, podelí sa s Vami o určité tipy a skúsenosti. A čo je najlepšie, pošle mail u Vášmu šéfovi, pomocou ktorého sa milo prihovorí a najvhodnejším spôsobom upozorní, že máte záujem o dovolenku.
chytrý telefon
Takúto dovolenku ľudia radi trávia s rodinou, partnerom/kou, či najlepšími priateľmi. Pomocou Facebook Messenger môže človek zdielať vybavené poistné kartičky s osobami, ktorých má záujem na dovolenku do zahraničia pozvať. Ak spomínam Facebook Messenger, Borisa Bedekra nájdete normálne, pomocou vyhľadávača priateľov. Stane sa tak sprostredkovateľom, teda hlavne vybavovateľom Vášho poistenia v zahraničí.

Posted in Nezařazené