6 najdivnejších vecí na ebay

1.  Semená rastlín
 
 Na samotných semenách nie je samozrejme nič zvláštne. Na ebay-i však nájdete desiatky semiačok rastlín, ktoré pripomínajú veci od výmyslu sveta. Napríklad paradajky v tvare ženského poprsia, mäsožravú rastlinu, ktorá vyzerá ako otvorené ústa, alebo orchideu pripomínajúcu tvár opice a ešte omnoho viac. Otázkou však je, či bude výsledok naozaj taký, ako na fotografiách. 

notebook
 
2. Sušená muchotrávka červená
 
Pre „nehubárov“: muchotrávka červená patrí medzi jedovaté huby, aj keď sa o nej môžete dočítať rôzne veci, ako to, že tepelnou úpravou stráca jedovatosť a podobne. Platí však, že túto hubu v lese maximálne odfotíme (pretože je naozaj nádherná) a ideme ďalej. Na ebay-i však nájdete viacero inzerátov na sušené muchotrávky červené a ich cena nie je najnižšia. 20 gramov huby stojí takmer 20 eur. Na čo si niekto kúpi sušenú jedovatú muchotrávku? Ťažko povedať, keďže sa pri týchto inzerátoch píše, ,že sa nejedná o materiál na konzumáciu. Žeby za to mohli jej halucinogénne účinky?
 
3. Plienky pre hydinu
 
Plienka pre psa…mačku…zajaca…. to všetko by sa ešte dalo pokladať za pomerne normálnu záležitosť. Ale plienka pre hydinu? Bizarná nie je iba samotná plienka, ale hlavne jej celkový dizajn. Upína sa totiž okolo krku, kde je prišitý motýlik. Tento úkaz nemá zmysel opisovať. Presvedčte sa na vlastné oči. Do vyhľadávača stačí zadať „chicken“.

makro
 
4. Mostík pre potkany
Ľudia chovajú potkany ako svoje domáce zvieratká bežne. Ak by teda tento mostík slúžil na zábavu, nebolo by na ňom nič zvláštne. Mostík je však určený na usmrcovanie hlodavcov. Vyzerá ako miniatúra klasického skokanského mostíka. Namontujete ho na vedro s vodou a koniec si už domyslite sami.
 
5. Kúsky ľudského tela
Áno. Je to tak ako čítate. Nejedná sa o žiadnu karnevalovú atrakciu. Za približne 300 dolárov môžete vlastniť 200 sklíčok s rôznym „ľudským“ materiálom. O aké kúsky tela presne ide sa z obrázkov nedá jednoznačne zistiť. V popise sa uvádza, že ide o študijný materiál.
 
6. „?“
Názov tohto vynálezu sa do Slovenčiny prekladá ozaj ťažko. V anglickom popise sa uvádza: „piss standing urinal female pocket beauty portable for pipi woman“. Predmet by sme teda mohli opísať ako pomôcku na vykonávanie malej potreby pre ženy. Pripomína lievik, ktorý umožní žene močiť v stoji. Pre lepšiu predstavu je opäť lepšie ,vyššie spomenutý výraz zadať do vyhľadávača.